Zijn de kosten die ik zie bij het boeken alles wat ik moet betalen, of zijn er mogelijke extra kosten?

ParkCare faciliteert parkeeraanbieders om hun diensten aan te bieden via ons platform. De prijs op de factuur omvat de tarieven die de parkeeraanbieder hanteert voor de geboden diensten, inclusief een commissie voor het platform en belastingen. Dit bedrag vertegenwoordigt de volledige kosten voor de geboekte dienst, zonder verdere onverwachte uitgaven. Niettemin kan de parkeeraanbieder in bepaalde gevallen extra toeslagen hanteren, zoals:
  • Een toeslag voor avond- of nachturen
  • Extra kosten voor overmaatse voertuigen
  • Toeslagen voor extra passagiers of grote bagage in de shuttlebus
Deze extra kosten komen voort uit specifieke omstandigheden die extra inspanning vereisen van de parkeeraanbieder. Ze worden rechtstreeks door de parkeeraanbieder in rekening gebracht, zonder commissie voor ons platform. Daarom moeten deze extra kosten gewoonlijk ter plaatse worden betaald. Een andere mogelijke reden voor extra kosten is de luchthavenbelasting die door de betreffende luchthaven wordt geheven. Deze toeslag is gebaseerd op de regels van de luchthaven en valt buiten de controle van zowel ons platform als de parkeeraanbieder.

Om te bepalen of de parkeeraanbieder of de luchthaven extra kosten in rekening brengt, kunt u de 'Extra informatie' raadplegen bij het door u gekozen aanbod. Daar vindt u een overzicht van alle mogelijke extra kosten en de bijbehorende voorwaarden. 

Direct uw boeking wijzigen en bekijken
Terug naar overzicht Alles in categorie Betaling

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe