Parkeertips

Klokje icoon

1 Reserveer op tijd

De parkeeraanbieders geven u de mogelijkheid om van te voren een parkeerplaats te reserveren. Door deze optie, zijn vaak de goedkoopste parkeerplekken het snelst weg. Dit heeft als gevolg dat op het laatste moment alleen de duurdere parkeerplekken over zijn. Bij sommige aanbieders kunnen zelfs de goedkoopste parkeerplaatsen uitsluitend van te voren geboekt worden. Wij adviseren u daarom om minstens twee weken voor uw vertrek de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken en een parkeerplaats te boeken van de gewenste parkeeraanbieder.

Vergrootglas icoon

2 Bekijk reviews

Het kan voor u lastig zijn om enkel op basis van feitelijke informatie een parkeeraanbieder uit te kiezen. Zo kan een aanbieder namelijk in de praktijk behoorlijk tegenvallen. Een parkeeraanbieder kan bijvoorbeeld wel een shuttle bus aanbieden, maar houdt die zich wel aan de afspraak wat betreft de tijden? Deze informatie kunt u vinden in de reviews van andere gebruikers. Zij zijn al een keer bij de desbetreffende aanbieder geweest en kunnen u hun eerlijke mening geven. Bovendien noemen zij soms ook voordelen waar u nog helemaal niet aan had gedacht.  Als u nog vragen heeft over een bepaalde parkeeraanbieder of over het parkeren in het algemeen kunt u onze veelgestelde vragen lezen of contact opnemen met onze klantenservice.

Agenda icoon

3 Op tijd weggaan

Dat u beter op tijd weg kunt gaan is waarschijnlijk geen nieuwe informatie. Toch benoemen wij hem in onze parkeertips. Zo kan op reis gaan veel stress met zich meebrengen en hoort u vaak twee uur van te voren aanwezig te zijn op het vliegveld. Als u op tijd klaar bent voor vertrek, kunt u rekening houden met onverwachtse activiteiten. Maak van te voren een lijstje met de zaken die u voor uw vertrek gedaan wilt hebben. Wij adviseren u om een uur extra te rekenen voor uw vertrek. Zo kunt u in die tijd uw lijstje nog een keer bij langs om te kijken of u alles heeft gedaan wat u voor uw vertrek wilde doen en het verkeer gecheckt op files. Daarnaast kan het druk zijn bij het vliegveld.

Pijl icoon

4 Snel uw parkeerplek vinden

Voer op de heenweg het precieze adres in van de desbetreffende parkeeraanbieder. Er zijn namelijk in de buurt van het vliegveld meerdere parkeerlocaties. Deze hoeveelheid parkeeraanbieders kan verwarrend zijn. Vergeet ook niet voor uw vertrek uw reservering uit te printen en voorin de auto neer te leggen. Zo kunt u deze snel pakken wanneer de parkeeraanbieder erom vraagt. Wanneer u eenmaal geparkeerd heeft, kunt u het beste het nummer van uw parkeerplaats in uw telefoon opslaan. Hiermee voorkomt u dat u na een vermoeide reis de hele parkeerplaats af moet struinen op zoek naar uw auto.

Snelheidsmeter icoon

5 Kilometerstand

Er gingen een paar jaar geleden geruchten rond dat parkeeraanbieders misbruik zouden maken van uw vertrouwen en tijdens het parkeerverblijf met uw auto zouden rijden. Om dergelijke beschuldigingen te voorkomen schrijven vaak de parkeeraanbieders bij aankomst de kilometerstand van uw auto op. Als de parkeeraanbieder dit niet met u doet, kunt u ook zelf de kilometerstand opschrijven of fotograferen. De kans dat er met uw auto wordt gereden is zeer klein, maar zo weet u zeker dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Benzine icoon

6 Bij terugkomst

Het is handig om voordat u weer terugkomt van uw reis een aantal voorbereidingen te treffen. Bewaar bijvoorbeeld op uw vakantie de autosleutels op een vaste plek. Zo kunt u weer bij het vliegveld aangekomen direct in uw auto wegrijden en hoeft u niet uw hele koffer overhoop te halen. Tevens kunt u het beste uw telefoon direct inschakelen wanneer u weer landt op het vliegveld. Zo kunt u direct contact opnemen met de parkeeraanbieder en communiceren over de taxi of de transfer. Hiermee voorkomt u dat u lang moet wachten. Zorg ervoor dat u genoeg brandstof heeft om thuis te komen vanaf het vliegveld. Als dit niet lukt, dan kunt u ook genoeg brandstof tanken zodat u het eerstvolgende benzinestation redt.

Spaarpot icoon

7 Geen waardevolle eigendommen in de auto

Voordat autodieven uw auto openbreken kijken ze eerst of er iets waardevols in ligt. Wanneer ze niks zien liggen van waarde, heeft u een grote kans dat zij uw auto overslaan. Daarom adviseren wij om geen waardevolle eigendommen in het zicht te leggen. Nog beter is het om geen waardevolle eigendommen in uw auto te hebben liggen. Dit kunt u aan de dieven laten zien door de hoedenplank uit de auto te halen. Zo zien zij in één opslag dat er niks in ligt. Als u twijfelt over een voorwerp, kijk of in de buurt een kluisje te huren is.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe