Wat kan ik doen als mijn account niet werkt?

Als uw account niet werkt, kunt u eerst een aantal stappen ondernemen. Ten eerste kunt u proberen om op "wachtwoord vergeten" te klikken via uw account om uw wachtwoord te wijzigen. U zal dan een e-mail ontvangen waarin u uw wachtwoord kunt wijzigen waarmee u opnieuw kunt inloggen. Daarna kunt u ook nog even uw spambox checken, want het kan zijn dat de mail daar automatisch terecht komt. Geen e-mail gekregen of komt u er helemaal niet uit? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan verder helpen.

Direct uw boeking wijzigen en bekijken
Terug naar overzicht Alles in categorie Account

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe