Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken

Park and Go

bij Zaventem -

Bij Park and Go hoeft u niet te wachten. Zodra u arriveert bij het parkeerterrein kunt u uw auto parkeren op een ruime parkeerplek. Bij het uitladen van uw bagage kunt u de autosleutel in uw koffer bewaren. Deze mag mee op reis. Heeft u alles meegenomen? Dan kunt u richting de shuttle bus lopen. De transfer is gelegen aan het parkeerterrein. Binnen 10 minuten bent u bij het vliegveld van Zaventem. Door iets verder van de luchthaven te parkeren, bespaart u kosten en kunt u goedkoop parkeren nabij Brussel Airport. De shuttle bus haalt u op de terugweg weer op bij de luchthaven. Bij de prijs zit een shuttle bus inbegrepen voor maximaal vier personen. Indien u met meer personen wilt reizen, geldt er een toeslag. U kunt deze extra kosten vermijden door voorafgaand aan het parkeren passagiers af te zetten bij Brussel Airport.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating
 • Bewaker ter plaatse
 • Verlicht terrein
 • Status van de auto
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 5 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly
 • Je betaalt een luchthavenbelasting van €5 per persoon.
 • De reservering is inclusief 4 personen. Voor elke extra persoon betaal je een toeslag van €8. Om extra kosten te besparen, raden we je aan om extra passagiers van tevoren op de luchthaven af te zetten.
 • Alle extra kosten betaal je rechtstreeks contant aan de aanbieder.

Adres
Kerklaan 100, 1830, Mechelen

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:150
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.3!

 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Hoe werkt shuttle parkeren?

U hoeft voor het vervoer tussen de parkeerplaats en het vliegveld geen taxi te regelen. Het enige wat u hoeft te doen is 20 minuten voor aankomst te bellen met de parkeeraanbieder. De contactgegevens staan in de reserveringsbevestiging. Door uw komst aan te kondigen kunnen de medewerkers rekening houden met een shuttle bus. Hierdoor heeft u de grootste kans dat er een pendeldienst klaarstaat op het moment dat u arriveert. Hetzelfde geldt voor de terugweg. U neemt 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met de parkeeraanbieder. Er zal in die tijd een chauffeur richting het vliegveld rijden om u op te halen. Het parkeerterrein is 24/7 geopend.

Veiligheid op de parkeerplaats

Park and Go Brussel Airport heeft een uitstekende bewaking. De parkeerplaats bevindt zich onder de sterrenhemel, maar dat betekent niet dat het minder veilig is. Rondom het terren zit een stevig ijzeren hekwerk en het gehele parkeerterrein is voorzien van een alarmsysteem en bewakingscamera's. Niets gaat dus ongezien. Ook niet voor u als klant, want er is altijd verlichting aangezien. Hierdoor hoeft u nooit in het donker te lopen. Parkeer extra veilig bij Brussel Airport, parkeer bij Park and Go.

Beoordelingen Park and Go Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.3
Beoordeeld door 18 klanten
Afstand tot vliegveld 7.8
Prijs/kwaliteit 7.2
Klantenservice 6.8
Totaal 7.3
Pratap Paudel
17-02-2024
Beetje ver dan ik dacht (10-15 min)… moest 5 euro betalen in cash voor dropoff maar ik heb nergens niet opgemerkt tijdens de boeking.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 8.3
Otto Spierings
08-02-2024
Door files en ongevallen rond Antwerpen waren we ruim een uur later dan aangekondigd bij de Parking. De grote poort was op slot en er was geen bel of telefoonnummer te zien. Op de reservering een telefoonnummer gevonden. De medewerker wilde niet komen, omdat we te laat waren en omdat hij pauze had. Na aandringen en dat we zeiden dat we onze vlucht zouden missen ging de poort open. Het terrein stond overvol met auto’s en we moesten onze autosleutel afgeven, de chauffeur was niet erg vriendelijk en we moesten zelf onze koffers in het busje leggen. Gelukkig ging het op de terugweg, samen met andere mensen, beter, maar de chauffeur was niet erg spraakzaam en niet behulpzaam. Onze auto stond netjes geparkeerd. Er was geen internet, dus de navigatie ging niet aan.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Anny Chorkawa
02-02-2024
Goeie en vriendelijke service Ann chorkawa
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Moos Raaijmakers
29-12-2023
Overvolle parking waardoor constant auto,s verzet moeten worden en soms zelfs op straat geparkeerd worden (tijdelijk). Wachttijd op het vliegveld bijna een uur....omdat onze auto nog achter 25 andere vandaan gehaald moest worden.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 5
Totaal 5
Edwin Hayes
26-09-2023
Had een parking uitgekozen waar je de autosleutels niet hoefde in te leveren. Wat bleek omdat de parking overvol was moest je de autosleutels toch inleveren. Reden dan konden ze de auto verzetten als er een plek vrij kwam. Tip: misschien zoiets vermelden op de site.. Dan kan je overwegen om een andere parking te zoeken, waar je de autosleutels niet hoeft in te leveren…
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Olaf de Leuw
22-08-2023
Geboekt last-minute. Ben hier al een keer eerder geweest en was toen ook niet heel enthousiast. Nog steeds niet. Had geboekt met sleutel meenemen. Kom daar aan moet sleutel inleveren. Want het staat vol. Je hebt op dat moment geen keuze. Dus moet de sleutel wel achterlaten. Gelukkig geen fratsen met kilometers gereden met mijn auto. Transport naar AirPort met personenauto. (Bus kapot) waardoor je lang moet wachten zowel heen als terug.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
hans van Noorloos
08-05-2023
Onze auto kon niet op het terrein (was vol) en moesten we in de straat zetten. Was ook al geen "fijne"buurt. Vervolgenns moesten we onze autosleutel afgeven iets wat ik niet wil en ook niet hoefde volgens uw informatie. tenslotte moesten we de chauffeur ook nog € 5 per auto (we waren met twee auto's) betalen. Waarvoor was onduidelijk. Ook had de chauffeur er die dag duidelijk geen zin in. U ziet ons dan ook niet meer terug.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
R. Dantuma
07-05-2023
Mijn mening is nog afhankelijk of onze klacht naar tevredenheid wordt opgelost. Tot nu toe vinden wij de klantenservice van ParkCare hierover matig. Toen wij aankwamen bij de parkeerlocatie Zaventem waren de hekken dicht en toen wij belden kregen we te horen dat onze reservering door jullie was geannuleerd. We moesten daardoor halsoverkop nog iets anders zoeken. Pas als wij de extra kosten die we daardoor hebben moeten maken terug krijgen en we excuus krijgen voor de slechte dienstverlening zal ons vertrouwen in dit bedrijf weer herstellen.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Robert Penterman
03-02-2023
Prima geregeld
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Klaas Horst van der
29-10-2022
Lang moeten wachten op een donkere parkeerplaats. Ook paste niet alle personen in het busje waardoor sommigen nog langer moesten wachten
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
Hans van den Dungen van den Dungen
17-06-2022
we vertrokken midden in de nacht en alles verliep goed. De wegomleggingen zijn wel een enorm obstakel om op de parkeerplaats te komen Fam vd Dungen was zeer tevreden over deze service gr Hans en Marion
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Roshan Sidiqui
11-06-2022
Na betaling komt er nog extra kosten Zo heten vliegveld kosten wij betaalden 13€ extra !
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 10
Totaal 6.7
Carine Verheyen
15-05-2022
Alles is vlot verlopen....
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
nathalie nieraeth
10-05-2022
Goed geregeld.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Romeo Schryers
10-03-2022
Het terrein heeft een verloederde indruk, moest mijn wagen in de struiken rijden om zoveel mogelijk capaciteit te gebruiken ...elke cm is geld. De man die ons vervoerde naar de luchthaven was zeer beleefd, maar hyper gestresseerd .. leek ons. De aankomst verliep zeer wild en onvriendelijk een getoeter van links en rechts door de bediende/chauffeur ... geen goede indruk.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe