Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken

Park and Go

bij Zaventem -

Bij Park and Go hoeft u niet te wachten. Zodra u arriveert bij het parkeerterrein kunt u uw auto parkeren op een ruime parkeerplek. Bij het uitladen van uw bagage kunt u de autosleutel in uw koffer bewaren. Deze mag mee op reis. Heeft u alles meegenomen? Dan kunt u richting de shuttle bus lopen. De transfer is gelegen aan het parkeerterrein. Binnen 10 minuten bent u bij het vliegveld van Zaventem. Door iets verder van de luchthaven te parkeren, bespaart u kosten en kunt u goedkoop parkeren nabij Brussel Airport. De shuttle bus haalt u op de terugweg weer op bij de luchthaven. Bij de prijs zit een shuttle bus inbegrepen voor maximaal vier personen. Indien u met meer personen wilt reizen, geldt er een toeslag. U kunt deze extra kosten vermijden door voorafgaand aan het parkeren passagiers af te zetten bij Brussel Airport.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating
 • Bewaker ter plaatse
 • Verlicht terrein
 • Status van de auto
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 5 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly
 • Door nieuwe regelgeving van de luchthaven geldt er een toeslag van € 5 per boeking.
 • De pendeldienst is inbegrepen voor vier personen. Voor elke extra persoon betaal je een toeslag van €8 per persoon. Tip: zet je passagiers eerst af op de luchthaven om kosten te besparen.
 • Alle extra kosten dienen ter plekke aan de aanbieder betaald te worden.

Adres
Kerklaan 100, 1830, Mechelen

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:150
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.6!

 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Hoe werkt shuttle parkeren?

U hoeft voor het vervoer tussen de parkeerplaats en het vliegveld geen taxi te regelen. Het enige wat u hoeft te doen is 20 minuten voor aankomst te bellen met de parkeeraanbieder. De contactgegevens staan in de reserveringsbevestiging. Door uw komst aan te kondigen kunnen de medewerkers rekening houden met een shuttle bus. Hierdoor heeft u de grootste kans dat er een pendeldienst klaarstaat op het moment dat u arriveert. Hetzelfde geldt voor de terugweg. U neemt 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met de parkeeraanbieder. Er zal in die tijd een chauffeur richting het vliegveld rijden om u op te halen. Het parkeerterrein is 24/7 geopend.

Veiligheid op de parkeerplaats

Park and Go Brussel Airport heeft een uitstekende bewaking. De parkeerplaats bevindt zich onder de sterrenhemel, maar dat betekent niet dat het minder veilig is. Rondom het terren zit een stevig ijzeren hekwerk en het gehele parkeerterrein is voorzien van een alarmsysteem en bewakingscamera's. Niets gaat dus ongezien. Ook niet voor u als klant, want er is altijd verlichting aangezien. Hierdoor hoeft u nooit in het donker te lopen. Parkeer extra veilig bij Brussel Airport, parkeer bij Park and Go.

Beoordelingen Park and Go Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.6
Beoordeeld door 283 klanten
Afstand tot vliegveld 8.2
Prijs/kwaliteit 7.6
Klantenservice 7.0
Totaal 7.6
Margreet nl 5.8 Geparkeerd van 07/07/2024 tot 17/07/2024

Waardeloos! Avond van tevoren gebeld dat ik gebruik wilde maken van de annuleringsverzekering. Eerst hoorn erop gelegd. 2e keer moest ik wachten tot iemand die berber Nederlands sprak zou spreken, opnieuw gesprek verbroken. S zvonds gebeld door chauffeur vd shuttle of ik opgehaald moest worden? Nee, cancellen! Mail gestuurd en sms. Volgende dag dat ik zou vliegen, werd ik opgebeld met de vraag waarom ik nog niet geparkeerd had? Nogmaals gezegd dat ik niet kon encgeannuleerd had: oh? Nog geen geld terug gekregen. 66 euro

Wendy nl 2.5 Geparkeerd van 26/06/2024 tot 15/07/2024

Kom hier nooit meer! We hebben onze vlucht gemist door deze onverschillige en niet mee werkende mannen!

Leo nl 7.5 Geparkeerd van 22/06/2024 tot 03/07/2024

Het goed geregeld. Een puntje autos staan wel dicht op elkaar kon er moelijk uit komen jammer maar verder goed geregeld.

Martin nl 5.8 Geparkeerd van 19/06/2024 tot 24/06/2024

Chauffeur was onvriendelijk en sprak geen Nederlands en slecht Engels. Door gebrekkige communicatie het ophaalpunt niet kunnen vinden waardoor chauffeur is weggereden en wij een uur hebben moeten wachten.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe