Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken

Star Parking

bij Zaventem -

Bij Star Parking parkeert u uw auto tegen een voordelig tarief dichtbij Brussel Airport. Deze parkeeraanbieder ligt ten westen van de luchthaven en is makkelijk te bereiken via de E19 en R22. Star Parking is 24 uur per dag geopend. Dat betekent dat u altijd gebruik kunt maken van hun shuttle service. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto geparkeerd op een volledig omheind parkeerterrein of in een parkeergarage. Beide zijn overdekt. Uw keuze kunt u doorgeven tijdens het reserveren. Verder zijn zowel het terrein als de garage voorzien van beveiligingscamera's. Wilt u extra goed voorbereid op reis? Lees dan onze parkeertips!

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Asfalt of bestrating
 • Beveiligd parkeren
 • Bewaker ter plaatse
 • Camerabewaking
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 6 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Nieuwbrugstraat 75, 1830, Brussel

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 9.0!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's

Shuttle parkeren bij Star Parking

Bij Star Parking kunt u gebruikmaken van een shuttle service. Dit houdt in dat u zelf uw auto parkeert op het terrein of in de garage. Na een korte controle van uw auto overhandigt u uw autosleutel. Deze wordt veilig voor u bewaard in een kluis. Vervolgens wordt u gratis per pendelbus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst dient u vooraf even contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Dan hebben zij voldoende tijd om u ook weer op te halen. Wilt u toch liever gebruikmaken van een andere parkeervorm? Star Parking biedt ook een valet service aan.

Beoordelingen Star Parking Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

9.0
Beoordeeld door 325 klanten
Afstand tot vliegveld 8.9
Prijs/kwaliteit 9.0
Klantenservice 9.0
Totaal 9.0
Lucien nl 10 Geparkeerd van 17/06/2024 tot 24/06/2024

Bereikbaarheid en snel..

Lucien nl 7.5 Geparkeerd van 20/06/2024 tot 23/06/2024

Tijdens onze heenreis en dus shuttledienst naar Brussels Airport konden we bij de medewerker terecht in onze moedertaal, zijnde Nederlands. Echter tijdens onze terugreis en dus shuttledienst van Brussels Airport konden we enkel de medewerker aanspreken in het Engels. En dat is mijn moedertaal niet. Dus de communicatie aan de telefoon liep gebrekkig. Uiteindelijk is het wel gelukt. Voor de rest alles OK.

Berty nl 10 Geparkeerd van 15/06/2024 tot 22/06/2024

In april ‘24 kwam ik in contact met deze mensen en hun parking. Ik was zo tevreden over de service dat ik in juni terug een plaatsje reserveerde. Vriendelijk en correct personeel en ik moet niet meer vragen “ wie kan me wegdoen en komen halen?” Zalig, hier reserveer ik nog plaats in de toekomst. Dank u wel mensen van de parking. Berty

Filip nl 8.3 Geparkeerd van 13/06/2024 tot 22/06/2024

Aanbrengen auto door ons was geen probleem, goede service. Bij terugkomst wel 35 minuten moeten wachten buiten, chauffeur had ons blijkbaar niet goed verstaan????? Graag duidelijk communiceren welke taal de chauffeur machtig is. Nederlands/Frans/Engels We komen zeker terug indien we reizen via Brussel

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe