Beoordelingen voor Star Parking

bij Zaventem -
9.0 Uitstekend, beoordeeld door 328 klanten
Star Parking foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.0 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.9
Prijs/kwaliteit 9.0
9.0 Klantenservice
« Terug naar Star Parking

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Brenda nl 10 Geparkeerd van 30/06/2024 tot 05/07/2024

Tip top in orde

Rini nl 10 Geparkeerd van 18/06/2024 tot 29/06/2024

Fijne service, zou er zeker de volgende reis weer gebruik van maken. Kleine tip: geef in de bevestigings mail even een reminder waar de drop-off/pick-up plaats is, dat waren wij nl. vergeten na onze reis waardoor andere klanten op ons moesten wachten…,

Guido nl 10 Geparkeerd van 19/06/2024 tot 26/06/2024

Jammer dat degene die ons ophaalde geen Nederlands verstond. De afspraken waren niet duidelijk.

Lucien nl 10 Geparkeerd van 17/06/2024 tot 24/06/2024

Bereikbaarheid en snel..

Lucien nl 7.5 Geparkeerd van 20/06/2024 tot 23/06/2024

Tijdens onze heenreis en dus shuttledienst naar Brussels Airport konden we bij de medewerker terecht in onze moedertaal, zijnde Nederlands. Echter tijdens onze terugreis en dus shuttledienst van Brussels Airport konden we enkel de medewerker aanspreken in het Engels. En dat is mijn moedertaal niet. Dus de communicatie aan de telefoon liep gebrekkig. Uiteindelijk is het wel gelukt. Voor de rest alles OK.

Berty nl 10 Geparkeerd van 15/06/2024 tot 22/06/2024

In april ‘24 kwam ik in contact met deze mensen en hun parking. Ik was zo tevreden over de service dat ik in juni terug een plaatsje reserveerde. Vriendelijk en correct personeel en ik moet niet meer vragen “ wie kan me wegdoen en komen halen?” Zalig, hier reserveer ik nog plaats in de toekomst. Dank u wel mensen van de parking. Berty

Filip nl 8.3 Geparkeerd van 13/06/2024 tot 22/06/2024

Aanbrengen auto door ons was geen probleem, goede service. Bij terugkomst wel 35 minuten moeten wachten buiten, chauffeur had ons blijkbaar niet goed verstaan????? Graag duidelijk communiceren welke taal de chauffeur machtig is. Nederlands/Frans/Engels We komen zeker terug indien we reizen via Brussel

dirk nl 7.5 Geparkeerd van 10/06/2024 tot 22/06/2024

Alles goed verlopen

Benali nl 2.5 Geparkeerd van 13/06/2024 tot 19/06/2024

Oplichters, ik kwam daar 10 minuten te laat vanwege drukte op de weg. Ik kon niet meer naar binnen omdat er niemand was. Heb ter plekke gebeld en iemand aan de lijn gehad die alleen Frans sprak. Hij kon de deur niet voor me open doen omdat ik van te voren had moeten bellen dat ik 10 minuten re laat was en hij kon ook even niemand sturen om de deur open te doen zodat ik kon parkeren. Uiteindelijk op de airport geparkeerd. Niet te vertrouwen !

DIRK nl 5.8 Geparkeerd van 11/06/2024 tot 19/06/2024

Sorry, ophaling na terugkomst was ondermaats... Waarom vluchtnummer doorgeven als er toch niet naar gekeken wordt?? Niemand terplaatse aan het afhaalpunt.. Telefoon werd niet opgenomen.. Driemaal contact genomen. Na 1 uur (en toen nam de chauffeur ook contact met ons op) is de chauffeur komen opdagen .................................

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe