Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken

Ector Parking

bij Zaventem

Dankzij Ector Parking hoeft u zich niet langer zorgen te maken over parkeren of het vinden van een parkeerplek. Als u boekt bij Ector Parking, maakt u gebruik van valet service. Valet service is een vorm van parkeren die nog niet heel groot in rondom Zaventem-Brussel Airport, maar dat maakt deze parkeervorm niet minder comfortabel. U kunt namelijk uw auto door de medewerkers van Ector Parking laten parkeren, dit bespaart veel tijd en moeite. Hierdoor kunt u zonder stress beginnen aan uw reis, wel zo fijn toch? Lees hieronder meer over Ector Parking of ga verder met het vergelijken van parkeeraanbieders bij Zaventem-Brussel Airport. Wilt u meer weten over valet service? Bekijk dan eens het overzicht over valet parking op onze site.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Voertuig onderhoud mogelijk
 • Beveiligd parkeren
Services
 • Geopend van 06:00 - 23:30
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Leopoldlaan P1, 1934, Zaventem

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
 • Beveiligingscamera's

Waar staat uw auto?

Het kan best spannend zijn om uw auto uit handen te geven. Daarom kan het fijn zijn voor u om te weten waar uw auto staat, oftewel hoe ziet het terrein van Ector Parking er uit? Na een korte inspectie van uw auto en de overdracht van uw sleutels, rijdt de chauffeur uw auto naar het parkeerterrein van Ector Parking. Het parkeerterrein is niet overdekt, het is een outdoor terrein. Dit is erg handig aangezien er dus geen rekening gehouden hoeft te worden met doorrijhoogte. Alle auto's van elk formaat kunnen terecht bij Ector Parking Zaventem. Het parkeerterrein is geasfalteerd en dus volledig verhard. Ook wordt het terrein 24/7 bewaakt door middel van bewakingscamera's. De ervaren chauffeurs staan voor u klaar tussen 06:00u en 23:30u. In die tijd zullen de medewerkers u opwachten bij Zaventem Airport en klaarstaan bij terugkomst. Het kan voorkomen dat uw vlucht vertraagd is, dit is in principe geen enkel probleem als het tussen de openingstijden valt, maar mocht het zo zijn dat u onverwachts landt na 23:30u? Dan kunt u uw auto alsnog kosteloos ophalen tot 00:30u.

De 7 parkeertips

Zoals eerder gezegd, het personeel van Ector Parking staat voor u klaar tussen 06:00u en 23:30u. Zij zullen u altijd opwachten bij het vliegveld om zo min mogelijk tijd te verliezen, zo kunt u rustig aan uw reis beginnen. Maar daarbij willen we u mee geven dat u altijd op tijd moet vertrekken van huis. Onze tip is om één uur extra reistijd te reken bovenop de geschatte reistijd naar het vliegveld. Daarbij moet u ook altijd een ruim aantal uren voor uw vlucht vertrekt aanwezig zijn op het vliegveld. Zo zorgt u voor een fijn begin van uw reis zonder stress, want hiermee bent u er (bijna) zeker van dat u uw vlucht gewoon haalt. Dit is één van de 7 tips die onze deskundigen opgesteld hebben, deze parkeertips helpen u om goed aan uw reis te beginnen. Wilt u meer tips rondom parkeren voor een fijne reis? Lees dan de 7 parkeertips op onze site.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe