PARKERENBRUSSEL-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Veiligheid

#
Hoe betrouwbaar zijn de parkeeraanbieders en parkeerplaatsen?

Niet elke parkeeraanbieder komt zomaar door de selectie van Parkerenbrussel-airport.nl heen. U zult op onze site dus alleen ervaren en professionele bedrijven terugvinden. Bovendien kunt u informatie halen uit de reviews van andere klanten. Bij FeedbackCompany worden wij beoordeeld met een 8,5, waaruit blijkt dat klanten over het algemeen erg tevreden zijn met onze diensten en betrouwbaarheid.

#
Wordt er in mijn auto gereden tijdens mijn reis?

Parkeeraanbieders zullen nooit zomaar in uw auto gaan rondrijden. Soms kan het zijn dat u uw sleutel moet inleveren. De parkeeraanbieder vraagt dat van u zodat het parkeerterrein zo optimaal mogelijk ingedeeld kan worden en in verband met brandveiligheid. Bij Valet parking moet u de autosleutels inleveren zodat de auto voor u geparkeerd kan worden.

#
Waar staat mijn auto?

De auto wordt altijd geparkeerd op een beveiligde parkeerplaats. Vaak zal er ook personeel rondlopen, die uw auto in de gaten houdt. Bij Shuttle parking kunt u meestal zelf parkeren, bij Valet parking wordt er voor u geparkeerd. Om eventuele misverstanden na het parkeren te voorkomen, kunt u een filmpje maken van uw auto voordat u deze afgeeft of voor het parkeren.

#
Hoe zijn de parkeerplaatsen beveiligd?

U kunt de auto met een gerust hart achterlaten op de parkeerplaats. De parkeerplaatsen zijn altijd beveiligd door middel van videocamera's. Daarnaast is het terrein afgesloten en vaak is er ook gedurende een groot deel van de dag of zelfs 24/7 personeel aanwezig op het terrein.

#
Wat gebeurt er als mijn auto beschadigd raakt?

Mocht uw auto onverhoopt schade oplopen, adviseren wij u contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Stuur ook foto's van de schade door aan de aanbieder. Graag horen wij het ook als uw auto beschadigd is geraakt. Om misverstanden te voorkomen, is het verstandig om, voordat u gaat parkeren, een aantal foto's of een filmpje te maken van uw auto. Zo kunt u aantonen dat eventuele schade veroorzaakt is tijdens de periode van parkeren.

#
Wordt er voordat ik ga parkeren een voertuiginspectie gedaan door de parkeeraanbieder?

Veel parkeeraanbieders zullen inderdaad de auto even met u nalopen voordat u deze overdraagt. Zo worden er waarschijnlijk foto's of een video gemaakt van de staat van de auto en ook wordt de kilometerstand genoteerd. Als de parkeeraanbieder niet zelf een voertuiginspectie doet, kunt u dit voorstellen of zelfstandig doen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe