PARKERENBRUSSEL-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parkeren

#
Waar kan ik afspreken met de medewerker van de parkeeraanbieder?

Bij vertrek ziet u de medewerker over het algemeen bij de vertrekhal, bij aankomst staat deze u op te wachten bij de aankomsthal. Als dit anders is bij een bepaalde parkeeraanbieder, staat dat aangegeven in de reserveringsbevestiging.

#
Hoe kan ik de medewerker van de parkeeraanbieder herkennen?

Medewerkers dragen meestal een hesje met het logo van de parkeeraanbieder. Deze zal ook naar u uitkijken, aangezien uw kenteken bekend is bij de aanbieder.

#
Hoe lang voor aankomst moet ik contact opnemen met de parkeeraanbieder?

Wij adviseren u 20 minuten voor aankomst de parkeeraanbieder in te lichten. Zo kan er een medewerker klaarstaan wanneer u op de luchthaven aankomt. Hetzelfde geldt voor de terugreis; als u 20 minuten voordat u weg wilt rijden de aanbieder belt, heeft de medewerker genoeg tijd om met uw auto naar de luchthaven te komen. Voor het telefoonnummer van de parkeeraanbieder kunt u zowel terecht in de reserveringsbevestiging als in uw account op Parkerenbrussel-airport.nl.

#
Is het verplicht om de autosleutels in te leveren?

Bij Valet parking moet u altijd uw autosleutels inleveren. Deze heeft de medewerker van de parkeeraanbieder immers nodig om uw auto te kunnen parkeren. Wel worden uw sleutels veilig bewaard in een kluis, tot het moment dat de medewerker weer met uw auto naar de luchthaven rijdt om u de auto te overhandigen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe