PARKERENBRUSSEL-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren

#
Wat zijn de wachttijden voor de shuttle bus?

Over het algemeen zult u nooit lang hoeven te wachten op de bus, omdat u bij uw reservering aangeeft hoe laat u verwacht aan te komen op het parkeerterrein. Aanbieders houden dus rekening met uw komst en zorgen ervoor dat er genoeg personeel aanwezig is. In een enkel geval moet u even wachten op andere reizigers die iets na u aankomen of is de shuttle bus net vertrokken. De wachttijd bedraagt maximaal een halfuur. De meeste parkeeraanbieders hebben wachtruimtes waarvan u gebruik kunt maken.

#
Hoe kan ik van de parkeerplaats naar de luchthaven komen?

U heeft de keuze tussen Shuttle service en Valet service. Bij Valet service is vervoer naar de luchthaven niet nodig, omdat u rechtstreeks naar de luchthaven rijdt en uw auto voor u geparkeerd wordt. Bij Shuttle parking is er een shuttle bus beschikbaar waarvan u kosteloos gebruik kunt maken. Deze brengt u, nadat u de auto geparkeerd heeft, naar de luchthaven. Het is per aanbieder verschillend of ze Shuttle service, Valet service of beide aanbieden.

#
Is het verplicht om de autosleutels in te leveren bij de parkeeraanbieder?

Bij Valet parking moet u uiteraard altijd uw sleutels inleveren, omdat een medewerker van de parkeeraanbieder de auto dan parkeert. Kiest u voor Shuttle parking, dan verschilt het per aanbieder of u de sleutels moet inleveren. Sommige aanbieders vragen dit van u in verband met brandveiligheid en om het parkeerterrein zo optimaal mogelijk in te kunnen delen. Wel worden de autosleutels altijd veilig bewaard in een kluis. Wij geven bij de beschrijving van de parkeeraanbieder altijd duidelijk aan of het verplicht is om de sleutels in te leveren.

#
Wat is de reden dat ik de autosleutels moet inleveren bij de parkeeraanbieder?

Bij Valet parking is het nodig dat u de autosleutels inlevert omdat een medewerker van de parkeeraanbieder de auto dan voor u parkeert. Bij Shuttle parking willen sommige aanbieders graag uw autosleutels hebben omdat ze dan het parkeerterrein zo optimaal mogelijk in kunnen delen. Ook is het veiliger in geval van brand. Wel worden de sleutels natuurlijk altijd veilig bewaard in een kluis. Het staat altijd duidelijk aangegeven in de beschrijving van een parkeeraanbieder of u de sleutels moet inleveren of niet.

#
Hoeveel personen passen er in de shuttle bus?

Hoeveel personen er per keer in de shuttle bus vervoerd kunnen worden, is niet voor alle aanbieders gelijk. Meestal passen er acht personen in een shuttle bus. U kunt bij uw reservering aangeven met hoeveel personen u komt, zodat de aanbieder hiermee rekening kan houden.

#
Kan ik ook van de shuttle bus gebruikmaken als ik in een rolstoel zit?

Dat kan, mits uw rolstoel ingeklapt kan worden, zodat deze in de shuttle bus past.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe