PARKERENBRUSSEL-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren

#
Kan ik zien of de parkeerplaatsen overdekt zijn of niet?

Het verschilt per aanbieder of er overdekte parkeerplaatsen zijn of niet. In de informatie over de aanbieder geven wij dit altijd duidelijk aan. Sommige parkeeraanbieders hebben zowel overdekte als onoverdekte parkeerplaatsen. Indien u gebruik wenst te maken van een overdekte parkeerplaats, dan kunt u dat bij de reservering aangeven. Vaak betaalt u dan wel een kleine meerprijs.

#
Uit welke parkeervormen kan ik kiezen?

Bij Parkerenbrussel-airport.nl kunt u kiezen tussen Shuttle Parking, Valet Parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Wilt u meer weten over de verschillen op de pagina Parkeervormen? Lees u goed in zodat u de parkeervorm kunt kiezen die het beste bij uw wensen past.

#
Wat moet ik doen als ik door vertraging niet op tijd op het parkeerterrein kan zijn?

Zodra u weet dat u later gaat komen, kunt u het beste de parkeeraanbieder bellen. Zo kunnen ze er rekening mee houden dat het tijdstip waarop u aankomt gewijzigd is. Het telefoonnummer waarop u de aanbieder kunt bereiken staat zowel in de reserveringsbevestiging als in uw account op Parkerenbrussel-airport.nl.

#
Wat moet ik doen als mijn vlucht vertraging oploopt?

Het is verstandig om altijd even contact op te nemen met de parkeeraanbieder als uw vlucht vertraagd is. Vaak houdt de aanbieder de vluchttijden zelf ook wel in de gaten, maar als u even belt, weet u zeker dat het duidelijk is dat u later komt. Zo kan de aanbieder hier rekening mee houden. Het telefoonnummer van de aanbieder staat zowel in de reserveringsbevestiging als in uw account op Parkerenbrussel-airport.nl.

#
Hoeveel tijd moet ik rekenen van parkeren tot aankomst op de luchthaven?

Heeft u Shuttle service gereserveerd, reken hier dan ongeveer een halfuur voor. U weet dan zeker dat u ruim de tijd heeft. Bij Valet parking heeft u nog minder tijd nodig, namelijk zo'n vijf minuten. Voordat u de auto overdraagt, kunt u samen met de medewerker van de parkeeraanbieder een voertuiginspectie doen. Zo kunnen er geen onduidelijkheden ontstaan over de staat van uw auto. Veel aanbieders zullen uit zichzelf voorstellen om foto's of een filmpje van de auto te maken. Als de medewerker dit niet uit zichzelf doet, adviseren wij u om zelf foto's of een video van de auto te maken.

#
Kan ik als mindervalide ook een parkeerplaats reserveren bij Parkerenbrussel-airport.nl?

Valet parking is voor mindervaliden de meest eenvoudige optie, omdat u bij Valet parking in uw eigen auto naar het vliegveld rijdt. U bent dan dus niet afhankelijk van een shuttle bus. Een andere mogelijkheid is Park & Walk. Deze parkeervorm houdt namelijk in dat de parkeerplaats op loopafstand ligt van de luchthaven, waardoor een shuttle bus niet nodig is. Wilt u graag gebruikmaken van Shuttle service? Dat kan, als uw rolstoel ingeklapt kan worden, zodat deze in de shuttle bus vervoerd kan worden.

#
Wat moet ik doen als mijn auto beschadigd is geraakt?

Bij Parkerenbrussel-airport.nl werken we alleen met professionele parkeeraanbieders. De kans dat uw auto beschadigd raakt, is dus erg klein. Mocht er onverhoopt toch iets met uw auto zijn gebeurd, neem dan contact met ons op. Wij kunnen uw klacht dan doorgeven aan de parkeeraanbieder.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe