ParkFlug Zaventem

27/10/2021 om 10:00 t/m 03/11/2021 om 10:00 (Wijzig data)

ParkFlug Zaventem is een parkeeraanbieder bij vliegveld Brussel met veel goede faciliteiten. Komt u in de nacht aan? Geen probleem! Deze aanbieder heeft een 24/7 service, waardoor ook 's nachts personeel voor u klaar staat. Ook hoeft u zich geen zorgen maken over een onverhard parkeerterrein.ParkFlug Zaventem heeft alleen een verhard open terrein. U kunt dus gerust een rolstoel meenemen, indien nodig. In de gratis shuttle bus is er ook plek voor een rolstoel.

 • Sleutel niet afgeven
 • Beveiligingscamera's

Adres
Kerklaan 100, 1830, Mechelen

Bewaakt parkeren:Ja

Veilig parkeren

De veiligheid van uw auto staat bij ParkFlug Zaventem voorop. Daarom hebben zij om hun parkeerterrein een ijzeren hek geplaatst. Deze wordt bewaakt door een alarmsysteem en beveiligingscamera's. Verder is de parkeerplaats goed verlicht en is er altijd personeel aanwezig. Het personeel bewaakt het terrein, maar staat ook voor u klaar als u vragen heeft. Nadat u uw auto heeft geparkeerd wordt u met de gratis shuttle bus naar Brussel airport gebracht. De shuttle bus is inclusief voor maximaal vier personen. Mocht u met meer personen in de shuttle bus willen, dan komen bovenop de parkeerkosten extra kosten voor de extra passagiers. Wij raden u daarom aan om de medepassagiers alvast bij het vliegveld af te zetten voorafgaand aan het parkeren. Deze rit met de shuttle bus duurt slechts 10 minuten. Uw autosleutels kunt u tijdens het parkeerverblijf bij u houden.

Goed bereikbaar vanaf E19

Vanaf de snelweg E19 is de parking van ParkFlug Zaventem goed bereikbaar. Wanneer u aankomt, staat er een medewerker op u te wachten. Deze medewerker zal u uw parkeerplek toewijzen. Na het parkeren kunt u uw koffers in de shuttle bus leggen. De shuttle bus is te herkennen aan het logo aan de zijkant van ParkFlug Zaventem. Bij terugkomst kunt u 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact opnemen met ParkFlug Zaventem. Zij zullen dan een shuttle bus naar het vliegveld sturen om u op te halen. Kortom, ParkFlug Zaventem biedt comfortabel lang parkeren nabij Brussel airport.

Over ParkFlug Zaventem

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Toegankelijk voor gehandicapten
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 7.1km naar vertrekhal

Beoordelingen ParkFlug Zaventem

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

2.5
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 2.5
Nicole Mesters
02-07-2020
Bizar slecht! Telefoonnummer werd niet opgenomen. 's ochtends ben ik al gaan bellen en na 15x de voicemail in het Frans te hebben geluisterd werd ik niet terug gebeld en ook niet gemaild. bij aankomst was het hek gesloten en er stonden alleen 2 autos achter het gesloten hek waar het onkruid erg hoog groeide waaruit je kan opmaken dat hier al lang niemand meer is geweest. Het is een leeg terrein, hangt een a4'tje met daarop: bel dit nummer (zelfde nummer als ik heel de dag al geprobeerd te bereiken heb) en de chauffeur is binnen 8 min terug. uiteindelijk meer dan een half uur daar staan wachten voor niks. Gelukkig is er omliggend een ander bedrijf die wel aanwezig en behulpzaam is en mij uitstekend heeft geholpen!!! NIET BIJ DIT BEDRIJF RESERVEREN!!! Hoe kan ik mijn geld terug vragen?
Afstand tot vliegveld
2.5
Prijs/kwaliteit
2.5
Klantenservice
2.5
Totaal
2.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe