De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Hoe reserveer ik een parkeerplek?

Online boeken

Parkerenbrussel-airport.nl geeft u de mogelijkheid de tarieven en services van verschillende parkeeraanbieders rondom Luchthaven Zaventem met elkaar te vergelijken. Nadat u de periode van het parkeren heeft ingevuld, verschijnt het overzicht van parkeeraanbieders die beschikbaar zijn in die periode. Als u eenmaal uw keuze heeft gemaakt, kunt u direct uw parkeerplek online reserveren bij ons. Binnen een paar stappen heeft u de reservering al afgerond. Na de reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging in uw mailbox. Als u in uw inbox geen mail ziet verschijnen, check dan uw spambox. Binnen 24 uur nog geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat doe ik met mijn autosleutels?

Sleutels afgeven

Bent u bang dat u uw autosleutels tijdens uw verblijf in het buitenland kwijtraakt? Dan kunt u het beste een parkeeraanbieder kiezen waarbij u verplicht de autosleutels moet inleveren. Toch zijn er ook genoeg aanbieders waarbij dit niet verplicht is. Als u liever uw autosleutels wilt behouden tijdens uw reis, dan kunt u het beste bij de voor- en nadelen per aanbieder kijken. Hier staat aangegeven of je de sleutels mag houden of moet inleveren tijdens het parkeerverblijf. Vaak kunt u bij de Shuttle service uw sleutels bij u houden en levert u bij Valet parking de sleutels in bij de parkeeraanbieder. Zij zullen tijdens het parkeerverblijf de sleutels in een gesloten kluis opbergen zodat niemand erbij kan. Kies voor de optie waar u zich het prettigst bij voelt.

Wat als ik ’s nachts moet vliegen?

's Nachts parkeren

Natuurlijk is het zo dat wanneer u ’s nachts moet vliegen, de parkings rond Luchthaven Zaventem ook gewoon toegankelijk zijn. Dit is te danken aan het feit dat de parkeeraanbieders waarmee wij samenwerken 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaarstaan. De parkeeraanbieder kan u dus op elk moment van de dag van dienst zijn.

Zijn de parkings wel beveiligd?

veilig parkeren

Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat, wanneer uw auto bij één van onze partners rond Brussel Airport geparkeerd staat, deze veilig staat. Elke parkeerplaats is voorzien van een afgesloten omheining en ook hangen er overal beveiligingscamera’s die ervoor zorgen dat niemand zomaar bij uw auto in de buurt kan komen. 

Welke partners zijn een samenwerking aangegaan?

Betrouwbaar parkeren

Parkerenbrussel-airport.nl is dé plek waar u alleen gerenommeerde parkeeraanbieders aantreft. Zo weet u zeker dat tijdens uw verblijf in het buitenland uw auto veilig staat en dat er niets mee kan gebeuren. Krijgen we klachten binnen over een parkeerbedrijf dan zullen we proberen te bemiddelen. Krijgen we aanhoudende klachten, dan zal het contract worden beëindigd met de parkeeraanbieder.  

Welke parkeervorm past bij mij?

Parkeermogelijkheden

Rond Luchthaven Zaventem kunt u kiezen uit heel veel verschillende parkeervormen. U heeft de keuze uit Valet parkeren, Park & Walk, Shuttle parkeren en Park, Sleep & Fly. Klik hier om meer informatie te lezen over iedere vorm en te bepalen welke vorm het best bij u past.

“Goedkoop geparkeerd bij een goede aanbieder!
Klantenservice was ook top!”

Han Ruijter

“Brussel Airport was voor ons nieuw terrein.
Wij hebben met Parkerenbrussel-airport.nl een parkeerplek gevonden dichtbij de airport.”

Jo Derksen

“Shuttle parking was voor ons de beste keus! Reservering ging soepel!”

Familie Otter

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenbrussel-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Brussel Airport