Sky Parking

04/02/2022 om 10:00 t/m 11/02/2022 om 10:00 (Wijzig datum)

Wilt u uw reis beginnen zonder zorgen? Dan bent u op het juiste adres bij Sky Parking Zaventem. Sky Parking is een parkeerterrein nabij Brussel Airport dat ideaal is voor lang parkeren. Dit parkeerterrein ligt op slechts 10 minuten rijden van Brussel Airport. Doordat het zo dichtbij het vliegveld ligt, vermijdt u lange reistijden. Als u ervoor kiest bij Sky Parking te parkeren dan gaat u voor 100% veiligheid en goede service.

 • Autowasserij beschikbaar
 • Dichtbij het vliegveld
 • Beveiligingscamera's

Adres
Vilvoordelaan 120, 1830, Mechelen

Bewaakt parkeren:Ja

Optimale veiligheid

Bij Sky Parking Zaventem staat veiligheid voorop. Zij streven ernaar dat uw auto de beste beveiliging krijgt tijdens het parkeerverblijf. Daarom wordt het parkeerterrein 24 uur per dag en 7 dagen per week beveiligd. Dit wordt mede gedaan door camera's die zicht hebben op het gehele parkeerterrein. Verder is het terrein voorzien van een afgesloten omheining. Zo worden indringers voorkomen. Om er zeker van te zijn dat er tijdens het parkeren niks met u auto gebeurt kunt u de autosleutels in bezit houden. Wanneer u uw auto plaatst bij Sky Parking Zaventem dan kunt u genieten van dergelijke faciliteiten. Zo wordt u geholpen bij het in- en uitladen van de koffers en kunt u uw auto tegen een meerprijs laten schoonmaken tijdens het parkeerverblijf. De wasservice kunt u op locatie zelf regelen. U kunt bovendien gebruikmaken van de toiletten en er is een wachtruimte.

Goede bereikbaarheid in Zaventem

Het parkeerterrein van Sky Parking Zaventem is ideaal gelegen. Vanaf de snelweg kunt u gemakkelijk bij het parkeerterrein komen. Als u op de N1 rijdt, kunt u het Sky Parking Zaventem al zien. Nadat u uw auto heeft geparkeerd staat een shuttle bus klaar die u naar de terminal brengt. Bij terugkomst wordt u door diezelfde shuttle bus opgehaald en netjes naar het parkeerterrein gereden. Deze 24/7 shuttle service wordt u geheel gratis aangeboden. Een parkeerplaats boeken kan via onze website. Om het reserveren gemakkelijk te houden kunt u betalen met onder andere iDeal, Mastercard of Creditcard. Nadat u heeft geboekt ontvangt u een bevestigingsmail. In de reserveringsbevestiging staat beschreven waar u uw auto naartoe moet rijden.

Over Sky Parking

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Bewaker ter plaatse
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 7.3km naar vertrekhal

Beoordelingen Sky Parking

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.1
Beoordeeld door 2 klanten
Afstand tot vliegveld 8.8
Prijs/kwaliteit 6.3
Klantenservice 6.3
Totaal 7.1
Norbert Mimpen
02-03-2020
Goede service tegen een lage prijs.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
9.2
Unknown User
28-02-2020
Op internet stond dat dit overdekt was. Dus dat de auto binnen kon staan. Toen we hier snachts aankwamen bleek het niet het geval. Dit vindt ik dus niet kunnen.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
2.5
Klantenservice
2.5
Totaal
5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe