PARKERENBRUSSEL-AIRPORT.NL

Sky Parking

Wilt u uw reis beginnen zonder zorgen? Dan bent u op het juiste adres bij Sky Parking Zaventem. Sky Parking is een parkeerterrein nabij Brussel Airport dat ideaal is voor lang parkeren. Dit parkeerterrein ligt op slechts 10 minuten rijden van Brussel Airport. Doordat het zo dichtbij het vliegveld ligt, vermijdt u lange reistijden. Als u ervoor kiest bij Sky Parking te parkeren dan gaat u voor 100% veiligheid en goede service.

 • Autowasserij beschikbaar
 • Dichtbij het vliegveld
 • Beveiligingscamera's

Adres
Vilvoordelaan 120, 1830, Mechelen

Bewaakt parkeren:Ja

Optimale veiligheid

Bij Sky Parking Zaventem staat veiligheid voorop. Zij streven ernaar dat uw auto de beste beveiliging krijgt tijdens het parkeerverblijf. Daarom wordt het parkeerterrein 24 uur per dag en 7 dagen per week beveiligd. Dit wordt mede gedaan door camera's die zicht hebben op het gehele parkeerterrein. Verder is het terrein voorzien van een afgesloten omheining. Zo worden indringers voorkomen. Om er zeker van te zijn dat er tijdens het parkeren niks met u auto gebeurt kunt u de autosleutels in bezit houden. Wanneer u uw auto plaatst bij Sky Parking Zaventem dan kunt u genieten van dergelijke faciliteiten. Zo wordt u geholpen bij het in- en uitladen van de koffers en kunt u uw auto tegen een meerprijs laten schoonmaken tijdens het parkeerverblijf. De wasservice kunt u op locatie zelf regelen. U kunt bovendien gebruikmaken van de toiletten en er is een wachtruimte.

Goede bereikbaarheid in Zaventem

Het parkeerterrein van Sky Parking Zaventem is ideaal gelegen. Vanaf de snelweg kunt u gemakkelijk bij het parkeerterrein komen. Als u op de N1 rijdt, kunt u het Sky Parking Zaventem al zien. Nadat u uw auto heeft geparkeerd staat een shuttle bus klaar die u naar de terminal brengt. Bij terugkomst wordt u door diezelfde shuttle bus opgehaald en netjes naar het parkeerterrein gereden. Deze 24/7 shuttle service wordt u geheel gratis aangeboden. Een parkeerplaats boeken kan via onze website. Om het reserveren gemakkelijk te houden kunt u betalen met onder andere iDeal, Mastercard of Creditcard. Nadat u heeft geboekt ontvangt u een bevestigingsmail. In de reserveringsbevestiging staat beschreven waar u uw auto naartoe moet rijden.

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Bewaker ter plaatse
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 7.3km naar vertrekhal

Ervaringen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

5.2
Beoordeeld door 4 klanten
Afstand tot vliegveld 6.3
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 4.4
Totaal 5.2
Ferhat Uzun
26-02-2020 00:00
Zeer onvriendelijk naar de klant. Er wordt geadviteerd met een parkeerplaats binnen, maar het is een gewone open parkeerplaats op een onverharde plaats met modderpoelen. Voor ons een eerste en laatste keer! De volgende keren kiezen we voor een andere dienstverlener.
Afstand tot vliegveld
2.5
Prijs/kwaliteit
5
Klantenservice
2.5
Totaal
3.3
Unknown User
28-02-2020 00:00
Op internet stond dat dit overdekt was. Dus dat de auto binnen kon staan. Toen we hier snachts aankwamen bleek het niet het geval. Dit vindt ik dus niet kunnen.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
2.5
Klantenservice
2.5
Totaal
5
Norbert Mimpen
02-03-2020 00:00
Goede service tegen een lage prijs.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
9.2
Anja de Weerd
22-05-2020 00:00
Geen gebruik gemaakt van de gereserveerde parkeerplek in verband met afgelasting vlucht door corona crisis. Mail gestuurd naar bedrijf. Geen reactie op ontvangen en geen refund van geld ontvangen.
Afstand tot vliegveld
5
Prijs/kwaliteit
2.5
Klantenservice
2.5
Totaal
3.3
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe