De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Valet parkeren

Valet parking

Valet parkeren is een parkeervorm die tegenwoordig erg populair is. Waarom deze vorm zo populair is, heeft misschien wel te maken met het feit dat het super eenvoudig is. Bij Valet parkeren rijdt u op de dag van uw vertrek zelf naar het parkeerterrein van Luchthaven Zaventem en belt u, 20 minuten vóór u daar verwacht aan te komen, naar de parkeeraanbieder. Deze aanbieder zorgt ervoor dat u bij aankomst wordt opgewacht door een gekwalificeerde chauffeur. Deze chauffeur rijdt uw auto naar de beveiligde parking, waarna u gelijk uw vlucht kunt halen. Arriveert u na uw vakantie, zakenreis of familiebezoek in het buitenland weer op Brussel Airport en staat u te wachten op uw koffer(s)? Neem dan opnieuw contact op met de parkeeraanbieder, zodat deze kan regelen dat uw auto weer wordt voorgereden. Het enige dat u daarna nog hoeft te doen is instappen en naar huis rijden. 

Park and Walk

Park and Walk

Park and Walk zou u gerust een heel fijne manier van parkeren kunnen noemen. Bij Park and Walk parkeert u uw auto op loopafstand van Luchthaven Zaventem. Dit betekent dat u dan geen gebruik hoeft te maken van een shuttleservice. Brussel Airport biedt meer dan 10.000 parkeerterreinen op loopafstand van de luchthaventerminal aan. Eén daarvan is Car Hotel. Het hele jaar door, 7 dagen per week en 24 uur per dag worden daar diverse parkeerformules op maat aangeboden.

Shuttle parkeren

Shuttle parking

Shuttle parkeren is de meest klassieke vorm van parkeren. Bij Shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein waar u uw auto wilt parkeren. Vervolgens wordt u met een shuttle bus naar Luchthaven Zaventem gebracht. Deze bus zet u pal voor de deur van de vertrekhal van Brussel Airport af. Bij terugkomst van uw reis wordt u uiteraard ook weer opgehaald en naar het parkeerterrein gebracht waar uw auto geparkeerd staat. De shuttleservice zit bij de prijs inbegrepen en wordt uitgevoerd zonder dat daarbij uitgegaan wordt van een vast rijschema. De service wordt onder meer aangeboden door Car Hotel, Times Parking en Sky Parking. Kiest u voor deze vorm van parkeren, dan pendelt er om de 15 minuten een shuttle bus tussen het parkeerterrein (aan de andere kant van het luchthavendomein) en de passagiersterminal (niveau 0).

Park, Sleep and Fly

Park sleep fly

Wanneer u net iets te ver van Brussel Airport woont, is het slim om voor een Park, Sleep and Fly-arrangement te kiezen. Door de Park, Sleep and Fly-optie te reserveren kunt u één nacht in een hotel in de buurt van Luchthaven Zaventem verblijven en daarnaast uw auto daar gratis parkeren totdat u weer terug bent van uw reis naar het buitenland. Heeft u Park, Sleep and Fly geboekt, dan wordt u op de dag dat uw vlucht vertrekt met een shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Enkele hotels in Zaventem die deze service aanbieden zijn: Crowne Plaza Brussels Airport, NH Brussels Airport en Sheraton Brussels Airport.

“Goedkoop geparkeerd bij een goede aanbieder!
Klantenservice was ook top!”

Han Ruijter

“Brussel Airport was voor ons nieuw terrein.
Wij hebben met Parkerenbrussel-airport.nl een parkeerplek gevonden dichtbij de airport.”

Jo Derksen

“Shuttle parking was voor ons de beste keus! Reservering ging soepel!”

Familie Otter

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenbrussel-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Brussel Airport