De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Parkeerplekken bij Belgische luchthavens duur

22
nov

Parkeren bij Belgische luchthavens is relatief duur. Dat blijkt uit een recent rapport van de website vliegveldinfo.nl. Zij vergelijken twee keer per jaar de verschillende parkeertarieven van maar liefst zestien luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Met name Brussels Airport (Zaventem), Charleroi Airport en Luik hebben aardig hoge parkeertarieven ten opzichte van nabij gelegen luchthavens.

Een week parkeren bij de luchthaven voor het gewone tarief kost het meest op Brussels Airport. Hier kost een week parkeren namelijk €99. De luchthaven van Charleroi staat op de derde plek en kost €70 euro. Gelukkig zijn er wel manieren om een parkeerplek bij één van de Belgische luchthavens alsnog zo voordelig mogelijk te houden.

Zo is het bijvoorbeeld zeer verstandig om van tevoren de gewenste parkeerplek te reserveren. Dit is vaak goedkoper dan wanneer er ter plekke betaald moet worden. Door online te reserveren kan men al snel tientallen euro’s besparen op parkeren bij Brussels Airport.

Verder kan het natuurlijk enorm helpen om van tevoren de verschillende parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken, en eventueel voor een parkeerlocatie te kiezen die iets verder van de luchthaven verwijderd is om zo kosten te besparen. Vergelijk voor het reserveren van een parkeerplek daarom eerst de aanbieders op deze website.

“Goedkoop geparkeerd bij een goede aanbieder!
Klantenservice was ook top!”

Han Ruijter

“Brussel Airport was voor ons nieuw terrein.
Wij hebben met Parkerenbrussel-airport.nl een parkeerplek gevonden dichtbij de airport.”

Jo Derksen

“Shuttle parking was voor ons de beste keus! Reservering ging soepel!”

Familie Otter

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenbrussel-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Brussel Airport