De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Park Flug Zaventem is een parkeeraanbieder bij vliegveld Brussel met veel goede faciliteiten. Komt u in de nacht aan? Geen probleem! Deze aanbieder heeft een 24/7 service, waardoor ook ’s nachts personeel voor u klaar staat. Ook hoeft u zich geen zorgen maken over een onverhard parkeerterrein. Park Flug Zaventem heeft alleen een verhard open terrein. U kunt dus gerust een rolstoel meenemen, indien nodig. In de gratis shuttle bus is er ook plek voor een rolstoel.

Veilig parkeren

De veiligheid van uw auto staat bij Park Flug Zaventem voorop. Daarom hebben zij om hun parkeerterrein een ijzeren hek geplaatst. Deze wordt bewaakt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. Verder is de parkeerplaats goed verlicht en is er altijd personeel aanwezig. Het personeel bewaakt het terrein, maar staat ook voor u klaar als u vragen heeft. Nadat u uw auto heeft geparkeerd wordt u met de gratis shuttle bus naar Brussel airport gebracht. De shuttle bus is inclusief voor maximaal vier personen. Mocht u met meer personen in de shuttle bus willen, dan komen bovenop de parkeerkosten extra kosten voor de extra passagiers. Wij raden u daarom aan om de medepassagiers alvast bij het vliegveld af te zetten voorafgaand aan het parkeren. Deze rit met de shuttle bus duurt slechts 10 minuten. Uw autosleutels kunt u tijdens het parkeerverblijf bij u houden.

Goed bereikbaar vanaf E19

Vanaf de snelweg E19 is de parking van Park Flug Zaventem goed bereikbaar. Wanneer u aankomt, staat er een medewerker op u te wachten. Deze medewerker zal u uw parkeerplek toewijzen. Na het parkeren kunt u uw koffers in de shuttle bus leggen. De shuttle bus is te herkennen aan het logo aan de zijkant van Park Flug Zaventem. Bij terugkomst kunt u 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact opnemen met Park Flug. Zij zullen dan een shuttle bus naar het vliegveld sturen om u op te halen. Kortom, Park Flug Zaventem biedt comfortabel lang parkeren nabij Brussel airport.

Voordelen

24/7 service
Bewaakt parkeerterrein
Sleutels in eigen bezit houden
Verhard terrein

Nadelen

Overdekt parkeren niet mogelijk
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Brussel Airport

10 minuten
Shuttle parking
 • ParkFlug zijaanzicht parkeergarage
 • ParkFlug parkeerterrein
 • Toegangshek ParkFlug
 • ParkFlug Auto parkeren op open parkeerterrein

Locatie parkeerterrein

Kerklaan 100
1830 Machelen

Laatste reviews

 • Omar

  Buitengewoon goede service. Vlucht gecanceld, 2 dagen te laat ander tijdstip, gebeld en binnen no time stonden ze op het vliegveld. Op hen kan je rekenen en daarnaast ook nog eens goedkoop. 1 van de medewerkers op de heenvlucht sprak de nederlandse taal niet helemaal goed (maar andere talen wel), maar deed zn uiterste best. Op de terugweg een medewerker die de nederlands taal goed beheerste en in staat was om de klant en onze situatie centraal te zetten. Heeft buiten zijn werkuren om half 3 in de nacht ons opgehaald. Dat is service.
  2018-02-17 14:54:20

  Lynn Asselman

  Heel tevreden. Vriendelijke mensen. Nadat ik belde om ons te komen afhalen, was de shuttle zeer snel aanwezig. Tot nog eens ;-)
  2017-07-13 00:15:49

“Goedkoop geparkeerd bij een goede aanbieder!
Klantenservice was ook top!”

Han Ruijter

“Brussel Airport was voor ons nieuw terrein.
Wij hebben met Parkerenbrussel-airport.nl een parkeerplek gevonden dichtbij de airport.”

Jo Derksen

“Shuttle parking was voor ons de beste keus! Reservering ging soepel!”

Familie Otter

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenbrussel-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Brussel Airport