De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Buiten

€59,50

9 dagen parkeren
27-03-2018 t/m 04-04-2018

Park Flug Zaventem is een aanbieder met veel goede faciliteiten. Komt u in de nacht aan? Geen probleem! Deze aanbieder heeft een 24/7 service, waardoor ook ’s nachts personeel voor u klaar staat. Ook hoeft u zich geen zorgen maken over een onverhard parkeerterrein. Park Flug Zaventem heeft alleen een verhard open terrein. U kunt dus gerust een rolstoel meenemen, indien nodig. In de gratis shuttle bus is er ook plek voor een rolstoel.

Veilig parkeren

De veiligheid van uw auto staat bij Park Flug Zaventem voorop. Daarom hebben zij om hun parkeerterrein een ijzeren hek geplaatst. Deze wordt bewaakt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. Verder is de parkeerplaats goed verlicht en is er altijd personeel aanwezig. Het personeel bewaakt het terrein, maar staat ook voor u klaar als u vragen heeft. Nadat u uw auto heeft geparkeerd wordt u met de gratis shuttle bus naar Brussel airport gebracht. Deze rit duurt slechts 10 minuten. Uw autosleutels kunt u tijdens het parkeerverblijf bij u houden.

Goed bereikbaar vanaf E19

Vanaf de snelweg E19 is de parking van Park Flug Zaventem goed bereikbaar. Wanneer u aankomt, staat er een medewerker op u te wachten. Deze medewerker zal u uw parkeerplek toewijzen. Na het parkeren kunt u uw koffers in de shuttle bus leggen. De shuttle bus is te herkennen aan het logo aan de zijkant van Park Flug Zaventem. Bij terugkomst kunt u 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact opnemen met Park Flug. Zij zullen dan een shuttle bus naar het vliegveld sturen om u op te halen. Kortom, Park Flug Zaventem biedt comfortabel lang parkeren nabij Brussel airport.

Voordelen

24/7 service
Bewaakt parkeerterrein
Sleutels in eigen bezit houden
Verhard terrein

Nadelen

Overdekt parkeren niet mogelijk
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Brussel Airport

10 minuten
Shuttle parking
  • Parkeerplaats Park Flug
  • Toegangshek Park Flug

Locatie parkeerterrein

Kerklaan 100
1830 Machelen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Parkerenbrussel-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1048 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 Parkeren Brussel Airport