De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Brussel Airport vreest vertrek derde maatschappij

14
mei
Vliegtuigen bij Brussel Airport

Brussel Airport vreest voor het vertrek van de derde maatschappij in zeer korte tijd. Volgens de Belgische luchthaven staat er momenteel namelijk een derde grote vrachtvervoerder op het punt om Brussel Airport te verlaten door het aanhoudende probleem van de geluidsboetes in Brussel. De luchthaven is door de vertrekken van de vrachtvervoerders inmiddels al ruim 12 procent van het volvrachtvervoer kwijt.

Eerder deze week maakte de Slovaakse vrachtluchtvaartmaatschappij Air Cargo Global bekend Brussel Airport te verlaten door de onzekerheid over de situatie rond de boetes die het Brussels gewest oplegt aan overtreders van de geluidsnormen. (meer…)

Vrijwel alle parkeerplekken Brussel Airport bezet

28
apr

Gaat u deze week of komende op reis, en vertrekt u met het vliegtuig vanaf Brussel Airport? Houdt er dan rekening mee dat u goed op zoek moet gaan naar een parkeerplek bij de luchthaven. De Belgische airport heeft het momenteel namelijk erg druk, en dit is goed terug te zien in het aantal gereserveerde parkeerplekken. Vrijwel alle parkings op Brussel Airport zijn momenteel namelijk volzet.

Wie de komende tijd met de auto naar Brussels Airport komt, die zal goed moeten zoeken om een parkeerplek te vinden. Vrijwel alle parkeerplekken bij de verschillende parkeeraanbieders rond Brussel Airport zijn zo goed als volzet. De Belgische luchthaven geeft aan dat de toenemende drukte logisch te verklaren is. Veel Nederlandse huishoudens genieten momenteel van de vakantieperiode en trekken er vanaf Brussel Airport op uit. (meer…)

Brussel behaalt record over de maand maart

16
apr
Vliegtuigen bij Brussel Airport

Het gaat goed met Brussel Airport. De grote Belgische luchthaven heeft onlangs namelijk een eigen record verbroken over de maand maart. In deze maand hebben zij recent namelijk een nieuw passagiersrecord bereikt.

Nooit eerder verwerkte Brussel Airport in de maand maart zo veel passagiers als in dit jaar. In totaal maakten ruim 1,9 miljoen reizigers gebruik van de Belgische hoofdstedelijke luchthaven. Dit staat gelijk aan een stijging van het aantal passagiers van maar liefst bijna tien procent ten opzichte van maart 2015. (meer…)

Veel nieuwe bestemmingen vanaf Brussel Airport

31
mrt
Vliegtuigen bij Brussel Airport

Brussel Airport gaat het nieuwe seizoen goed van start. Bij de Belgische luchthaven is de nieuwe zomerdienstregeling namelijk van start gegaan met maar liefst tien nieuwe bestemmingen! Daarnaast verwelkomde de Brussel Airport ook twee nieuwe maatschappijen. Een van deze maatschappijen (WOW Air) komt uit IJsland, en de ander (Cobalt Air) uit Cyprus. Verder breidt de Roemeense luchthaven Blue Air uit, en worden op bepaalde routes nieuwe vliegtuigen ingezet.

Brussels Airlines verbindt het vliegveld nu ook met de populaire bestemmingen Mumbai, Comiso en Yerevan. (meer…)

Ryanair vertrekt minder vaak vanaf Brussel

12
mrt
Ryanair vliegtuig

In het afgelopen zomerseizoen kwam de bekende low-cost luchtvaartmaatschappij Ryanair met een capaciteitsreductie van 10% op Brussels Airport. Dit was het resultaat van de sterke concurrentie waar de luchthaven mee te maken kreeg. Nu heeft Ryanair bekend gemaakt ook voor volgend winterseizoen het aantal vluchten op Brussels Airport verder te moeten verminderen. Twee bestemmingen verdwijnen uit het routenetwerk van de luchthaven. Daarnaast worden vier bestemmingen vanaf eind oktober minder vaak aangevlogen.

De Ierse maatschappij Ryanair verlaagt vanaf komend winterseizoen de frequentie van vluchten naar Alicante (van 6 naar 4 keer per week), Barcelona (van 21 naar 19 keer per week), Valencia (van 7 naar 5 keer per week) en Malaga (van 7 naar 5 keer per week). (meer…)

Brussels Airport maakt parkeren gemakkelijker

12
feb
Vliegtuigen bij Brussel Airport

Brussels Airport, ook wel Zaventem genoemd, pakt de parkeermogelijkheden bij de luchthaven aan. Het is de bedoeling om parkeren gemakkelijker en goedkoper te maken voor de reiziger. Met die reden heeft de luchthaven de laatste weken een aantal nieuwe parkeerdiensten geïntroduceerd. Het gaat hier om een speciale card die goedkopere tarieven garandeert voor terugkerende klanten, en ook heeft Brussels Airport een nieuwe ‘kiss + fly’ zone in gebruik genomen.

De nieuwe kiss + fly wordt in gebruik genomen om passagiers snel af te kunnen zetten. De bestuurder blijft in deze zone bij het voertuig. Het afzetten van passagiers bij deze zone is geheel gratis. De kiss + fly voorziening bevindt zich bij de bushaltes en op een korte wandelafstand van de terminal van Brussels Airport. De tweede nieuwe parkeerdienst dat parkeren makkelijker en goedkoper moet maken is een gepersonaliseerde klantenkaart voor parkeren bij de luchthaven. (meer…)

CityJet opent nieuwe basis op Brussel Airport

18
dec
CityJet vliegtuig

Brussel Airport krijgt er volgend jaar waarschijnlijk een aantal nieuwe verbindingen bij. Luchtvaartmaatschappij CityJet opent in 2017 namelijk een nieuwe basis op Brussels Airport. Dit is een populaire luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Dublin in Ierland. Op Brussels Airport wordt vanaf volgend jaar gevlogen met de Sukhoi Superjet. CityJet is de eerste West-Europese maatschappij dat gebruik gaat maken van deze nieuwe vliegtuigen.

CityJet beschikt reeds over diverse andere bases in Europa. In de Benelux wordt momenteel gevlogen op Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam Airport en de luchthaven van Antwerpen. Eerder opende de Ierse maatschappij al een basis op Dublin International Airport, Helsinki Vantaa, Paris-Charles de Gaulle, en Stockholm Arlanda. Brussel Airport wordt hiermee de tweede Belgische bestemming van de Ierse luchthaven. (meer…)

Brussel Airport groeit weer voor het eerst sinds aanslagen

9
dec
Verkeerstoren

Het gaat goed met Brussels Airport. Dit blijkt uit de passagiersaantallen van 2016 die onlangs bekend gemaakt werden. De Belgische luchthaven zag in november 2016 namelijk een sterke groei in passagiers- en vrachtvervoer ten opzichte van november 2015.

Het is voor het eerst dat er bij Brussel Airport weer een groei in passagiers wordt geconstateerd na de aanslagen op de luchthaven op 22 maart. (meer…)

Parkeerplekken bij Belgische luchthavens duur

22
nov

Parkeren bij Belgische luchthavens is relatief duur. Dat blijkt uit een recent rapport van de website vliegveldinfo.nl. Zij vergelijken twee keer per jaar de verschillende parkeertarieven van maar liefst zestien luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Met name Brussels Airport (Zaventem), Charleroi Airport en Luik hebben aardig hoge parkeertarieven ten opzichte van nabij gelegen luchthavens.

Een week parkeren bij de luchthaven voor het gewone tarief kost het meest op Brussels Airport. Hier kost een week parkeren namelijk €99. De luchthaven van Charleroi staat op de derde plek en kost €70 euro. Gelukkig zijn er wel manieren om een parkeerplek bij één van de Belgische luchthavens alsnog zo voordelig mogelijk te houden. (meer…)

Brussels airport niet langer in de tot 20 van Europese luchthavens

9
nov
Verkeerstoren

Brussels Airport staat niet langer in de top twintig van de grootste Europese luchthavens. Door de passagiersdip die is veroorzaakt door de aanslagen van 22 maart eerder dit jaar, is Brussels Airport enkele plaatsen gezakt. Deze informatie komt naar voren uit de cijfers van luchthavenvereniging ACI Europe en het Europese statistiekbureau Eurostat.

De rangschikking van de top 20 was gebaseerd op de luchthavens die Eurostat in zijn statistieken opneemt. Dit sluit de Turkse en Russische luchthavens uit, maar Zürich en Oslo zin wel in de lijst opgenomen, ondanks dat zij geen deel van de Europese Unie uitmaken. Brussels Airport staat dit jaar op nummer 22 in de lijst.  Vorig jaar ontving de Belgische luchthaven van januari tot en met augustus iets meer dan 14 miljoen passagiers. Dat is 10,7 procent minder dan het aantal passagiers in dezelfde periode van vorig jaar. Eind vorig jaar stond Brussels Airport nog op de 16e plek in de top 20 van grootste Europese luchthavens. (meer…)

“Goedkoop geparkeerd bij een goede aanbieder!
Klantenservice was ook top!”

Han Ruijter

“Brussel Airport was voor ons nieuw terrein.
Wij hebben met Parkerenbrussel-airport.nl een parkeerplek gevonden dichtbij de airport.”

Jo Derksen

“Shuttle parking was voor ons de beste keus! Reservering ging soepel!”

Familie Otter

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenbrussel-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Brussel Airport