PARKERENBRUSSEL-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Lang Parkeren Brussel Airport

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Prijzen vergelijken voor Lang Parkeren Brussel Airport

Lang parkeren Brussel Airport neemt de laatste jaren flink toe. Voornamelijk omdat de luchthaven steeds meer lange en internationale vluchten maakt. Dit maakt Brussel Airport, ook wel Zaventem genoemd, erg populair bij veel reizigers en passagiers. Zo ook bij Nederlanders, Duitsers en Fransen. Hierdoor is het vaak erg druk op de luchthaven. Hierdoor kan het vinden van een parkeerplek voor lang parkeren Brussel Airport een hele klus zijn. Ook gebeurt het bij drukte vaak dat de parkeerplekken schaars zijn, waardoor de parkeertarieven steeds verder toenemen. Door vooraf een parkeerplek te reserveren, voorkomt u veel stress. Daarnaast bespaart u ook veel tijd en geld.

Het vooraf reserveren van een parkeerplaats voor lang parkeren Brussel Airport doet u eenvoudig en snel via onze website. Allereerst voert u uw parkeerdata en gewenste parkeertijden in. Vervolgens klikt u op de knop 'Vergelijk de prijzen'. Hierna verschijnt er een overzicht met diverse betrouwbare parkeeraanbieders beschikbaar voor lang parkeren Brussel Airport. U kunt deze allemaal bij langsgaan en meer informatie verkrijgen door op de desbetreffende parkeeraanbieder te klikken. In het overzicht ziet u ook per parkeeraanbieder informatie over de ligging van de parkeerplaats, bepaalde veiligheidsmaatregelen en of u uw sleutel van de auto mag/kan behouden. Daarnaast kan u uiteraard de parkeerplekken of parkeergarages ook filteren op de prijs. Zodra u de geschikte parking voor lang parkeren Brussel Airport heeft gevonden, kunt u deze direct online boeken. Op deze manier regelt u gelijk dat u tegen een voordelig parkeertarief kan parkeren, en bent u gegarandeerd van een parkeerplek! Zo hoeft u niet bij aankomst nog op zoek naar een parkeerplek voor lang parkeren Brussel Airport die vrij is en voldoet aan uw wensen en eisen. Dit doet u door bij de geschikte parkeeraanbieder op de knop 'Reserveren' te drukken. U voert dan enkele gegevens in, zoals uw naam en e-mail. Hierna wordt u naar de betaalpagina gebracht. Hier kunt u de boeking betalen met een van de veilige betaalmethodes. Binnen 24 uur ontvangt u vervolgens een boekingsbevestiging. We raden u aan om deze uit te printen of bij de hand te houden op uw telefoon. Zo heeft u bij aankomst bij de parkeerplek alle informatie bij de hand en kan u vlot parkeren. Alle informatie over het boeken van een parkeerplaats voor lang parkeren Brussel Airport, kan u ook nog even rustig nalezen op onze hoe werkt het pagina.

Bent u van plan om geen gebruik te maken van lang parkeren Brussel Airport, omdat u een kortere reis gaat maken? Geen probleem. Op onze website kunt u ook alles lezen over goedkoop parkeren Brussel Airport voor kleinere reizen, vluchten of vakanties.

Brussel airport
CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe