PARKERENBRUSSEL-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Goedkoop Parkeren Brussel Airport

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Prijzen vergelijken voor Goedkoop Parkeren Brussel Airport

Doordat de luchthaven van Brussel erg populair is, kan goedkoop parkeren Brussel Airport een hele klus zijn. De parkeerplekken zijn vaak schaars, erg duur of liggen ver van het vliegveld af. Via deze website kan u eenvoudig en simpelweg vooraf een parkeerplek reserveren. Hierdoor bespaar je geld, tijd en moeite. Ook zie je in het overzicht van parkeeraanbieders hoe ver zij van het vliegveld van Brussel afliggen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u gebruik maakt van goedkoop parkeren Brussel Airport.

Goedkoop parkeren Brussel Airport is mogelijk via onze website doordat wij duidelijke afspraken hebben met onze parkeeraanbieders. Zo bieden zij hetzelfde of een hoger parkeertarief als onze website aan. Hierdoor bent u nooit meer geld kwijt voor het boeken van een parkeerplek via onze website, dan direct bij de parkeeraanbieder zelf. En, het grote voordeel is dat u hier eenvoudig alle parkeeraanbieders nabij Brussel Airport kan vergelijken.

Daarnaast kan u goedkoop parkeren Brussel Airport doordat u zelf vooraf uw parkeerplaats reserveert. Hierdoor regelt u eigenlijk uw eigen vroegboekkorting. Ook zet u direct uw parkeertarief vast door direct de parkeerplaats te boeken via de website. U doet dit snel en eenvoudig door allereerst uw parkeerdata in te vullen. Hierna krijgt u een overzicht te zien met alle beschikbare parkeeraanbieders voor goedkoop parkeren Brussel Airport. Daarna vergelijkt u alle diverse aanbieders en locaties op basis van de voorzieningen of ligging. Zodra u de geschikte parking gevonden heeft, dan boekt u de parkeerplek gelijk op de website. U betaalt dan met een van de veilige betaalmethodes. Binnen 24 uur ontvangt u een boekingsbevestiging van de reservering. We raden u aan om deze uit te printen en mee te namen naar uw boeking. Zo heeft u alle informatie bij elkaar. U kunt al deze informatie ook rustig nalezen op de hoe werkt het pagina.

Naast goedkoop parkeren Brussel Airport, kan u via onze website ook een parkeerplaats boeken voor lang parkeren Brussel Airport.

Brussel airport
CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe