De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Binnen

€72,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Bij FlyParking in Zaventem besteedt u uw tijd zo effectief mogelijk. Binnen 5 minuten bent u al op het vliegveld. Dit maakt het reizen een stuk makkelijker. Bij FlyParking kunt u goedkoop uw auto lang parkeren bij Brussel Airport. Wilt u goed georganiseerd aan uw reis beginnen? Kies dan voor FlyParking.

Betrouwbaar parkeren

Bij FlyParking kunt u overdekt parkeren. De overdekte parkeerplaatsen voldoen aan strenge veiligheidsnormen. U heeft dus de zekerheid dat uw auto in goede handen is. Deze parkeermogelijkheden worden dag en nacht bewaakt door veiligheidscamera’s. Daarnaast kunt u op het bovenste dek onoverdekt parkeren. Het is een middelgrote parkeeraanbieder met plek voor 200 auto’s. Doordat ze zoveel plek hebben, heeft u veel kans op een parkeerplaats. Bij FlyParking heeft u de optie om uw autosleutels af te geven of bij u te houden. Als u de sleutels afgeeft, dan kunt u genieten van extra faciliteiten tegen een meerprijs. Zo kunt u de glazen laten wassen, de gehele auto laten wassen en de auto laten stofzuigen. De sleutels worden in een veilige kluis bewaard. Wanneer u uw auto heeft geparkeerd, staat er een shuttle bus voor u klaar. Deze brengt u naar het vliegveld van Brussel. Vervolgens kunt u gerust op reis gaan zonder zorgen over uw auto. Bij terugkomst op het vliegveld zal de shuttle bus op het afgesproken tijdstip voor u klaar staan bij de aankomsthal en u terugbrengen naar uw auto zodat u snel uw weg weer kan vervolgen.

Lang en goedkoop parkeren mogelijk

FlyParking houdt de prijs voordelig. Dit is ideaal wanneer u lang op reis bent en uw auto een parkeerplaats nodig heeft nabij Brussel. Bekijk ook de andere parkeeraanbieders met een voordelige prijs. De shuttle bus die u naar het vliegveld brengt en ook weer ophaalt is gratis inbegrepen. Zo houdt FlyParking zijn prijs transparant en komen er geen onnodige kosten bij kijken. Het reserveren van een parkeerplek bij FlyParking kan snel via Parkerenbrussel-airport.nl. Binnen een paar stappen heeft u al gegarandeerd een parkeerplaats. De betaling kan met onder andere iDeal, Mastercard of Creditcard. Nadat u de reservering heeft voltooid, ontvangt u in uw mailbox de reserveringsbevestiging met verdere informatie. Bekijk ook onze parkeertips voor handige parkeertips in het algemeen.

Voordelen

Autosleutels in eigen bezit
Beveiligd parkeerterrein
Volledig overdekt

Nadelen

Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Brussel Airport

12 minuten
Shuttle parking
  • Overzichtsfoto parkeergarage Flyparking
  • Ingang parkeergarage Flyparking
  • Receptie Flyparking
  • Shuttle bus Flyparking
  • Parkeergarage Flyparking

Locatie parkeerterrein

Vilvoordelaan 78
1000 Brussel

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Parkerenbrussel-airport.nl scoort een
4.2 uit 5 op basis van
1086 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 Parkeren Brussel Airport