De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Brussel Airport vreest vertrek derde maatschappij

14
mei
Vliegtuigen bij Brussel Airport

Brussel Airport vreest voor het vertrek van de derde maatschappij in zeer korte tijd. Volgens de Belgische luchthaven staat er momenteel namelijk een derde grote vrachtvervoerder op het punt om Brussel Airport te verlaten door het aanhoudende probleem van de geluidsboetes in Brussel. De luchthaven is door de vertrekken van de vrachtvervoerders inmiddels al ruim 12 procent van het volvrachtvervoer kwijt.

Eerder deze week maakte de Slovaakse vrachtluchtvaartmaatschappij Air Cargo Global bekend Brussel Airport te verlaten door de onzekerheid over de situatie rond de boetes die het Brussels gewest oplegt aan overtreders van de geluidsnormen. Air Cargo Global was de tweede maatschappij die de luchthaven verliet, nadat Chinese Yangtze River Express het voor gezien hield. Yangtze River Express en Air Cargo Global waren twee volvrachtmaatschappijen die vorig jaar samen verantwoordelijk waren voor bijna 20.000 ton vracht, of bijna 12 procent van alle volvrachtvervoer op Brussel Airport. Hier lijkt het echter niet bij te blijven. Een derde maatschappij staat namelijk op het punt om te vertrekken. Magma Aviation denkt er namelijk aan om het voorbeeld van Yangtze River Express en Air Cargo Global te volgen. Dit zal uiteindelijk ook ten koste gaan van veel banen op de airport.

Het ziet er naar uit dat er in de toekomst nog meer maatschappijen volgen. Het aantal boetes zou door de nieuwe normen meer dan vervijfvoudigen, wat de maatschappijen afschrikt. Enkele van de meest gebruikte vrachttoestellen in Europa voldoen namelijk niet aan de veel te strenge normen.

“Goedkoop geparkeerd bij een goede aanbieder!
Klantenservice was ook top!”

Han Ruijter

“Brussel Airport was voor ons nieuw terrein.
Wij hebben met Parkerenbrussel-airport.nl een parkeerplek gevonden dichtbij de airport.”

Jo Derksen

“Shuttle parking was voor ons de beste keus! Reservering ging soepel!”

Familie Otter

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenbrussel-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Brussel Airport